assalamualaikum ^_^

saya haziatul nadzirah binti zana rahim :D

selamat datang

Saturday, 10 September 2011

bangang lak ai perangai...

tulah aku da cakap,,otak je pandai,,tp takder gune punye orang... engkau lak lebih2 skang an.. tah pape ar,,lebih baik mampos jelaa kau.. menyusahkan hidop.... eeeeeeeee! pi balik laa sekolah lame kau tu.. nasib baik aku nii manusia yg berhati perut... if tak,,mmg mcm2 aku buat kau sampaikan kau nk balik sekolah lame kau tu mintak tolong dgn member baik kau tu,,konon ea kawan baik laa sgt.. haakkk tuiii!!! pi mampos laaaa.. nak touching sampai lebih2.. Haaa skang ni memang dua2 salah.. takde sape yg tak salah skang..aku da ngaku aku salah... engkau tuu,,tah biler nak ngaku engkau also salah.... orang mcm kau mmg,,, everything kau  buat fikir kau betul semua... eee pelik siot....  ape nak jadi laaaa...

Friday, 9 September 2011

lalalala~~~~

aku cuba untuk tidak bermusuh,, tp engkau!!engkau tetap dgn diri kau tu...lantak kau ar.....TERBAIK~~~~

hati aku memang sakit lagi...

eeee tak pernah2 aku marah sampai mcm ni sekali dekat kwn2 sendiri.. ooo aku lupa,,dia bukan member aku lagi,,besides, dia yg putuskan hbgn..not me.. assalamualaikum!

sabar sabar...

ish,,sabar jelah.. byk2 la amik wuduk.. aku dah terlanjur kata,, jgn harap aku nak padam balik... fuh,,,sabar sabar......

engkau macam shiallah!

kenapa dgn aku today??? adalah seorang member ni, eh silap!!! ex member aku nii, perh!! sial siot perangai dia tuh!! dalam hal ni mmg dia yg salah, bukan aku.. 

bermulanya semua di facebook.. Apahal dia nak tulis mcm tu kat wall haku!! ingat aku takde perasaan ke?! suke hati nak panggil2 orang mcm tuu! sial lah.. mampus ah lu, puas hati dpt sumpah2 kau. kau baca nak cakap amin, pigida!! cakaplaa.. orang mcam kau, sapa nak kabulkan doa kau tuu!! rambut ber COLOUR2 gitu ingat mandi wajib kau sah!! go to hell laa people like you.. dikira engkau tu tak bersih lagi.. sengal!!!
ape,,? aku ni tadaa cantik... ye, memang aku tak cantik,tak cute everything bagai.. sebab aku mmg manusia yg tak sempurna.. engkau?! also tak sempurna..! gusi pun besar, muka pun mcm jantan,mkn gelojoh... muka pun tak cantik mcm aku.. nak ckp aku tak lawa..so what!!! tak cantik pun at least aku sedar diri,tak mcm kau..perasan cute.. oo please lah..

aduh,,kau ni mmg pikir kau tu perfect kan...
nak colour2 rambut tu,,pergilaa kedai,,ni buat sendiri, rambot pun dah capuk mcm muka sendiri... engkau nak f*** haku,,apahal.... eh kalau kau berani,ftf dgn aku lah..engkau tu kecik nak mampos!! aku sepak terajang kau,,perh!!! puas hati aku nii.... pi balik sch lame kau tu lah..... you are not my friends anymore.. p/s: engkau yg memutuskan hbgn ni dulu,bkn aku..elokla tu,,kau start dulu,,kau jgk yg mtk dulu... NICE LAH BABI!!
otak je pandai, tp buat benda tak elok... astaghfirullahalazim.... bertaubat lah..!
ASSALAMUALAIKUM!

Thursday, 8 September 2011

eeee ya ampun..hatiku berkata dia dia and dia....

mungkin ini memang jalan takdirku
mengagumi tanpa di cintai
tak mengapa bagiku asal kau pun bahagia
dengan hidupmu, dengan hidupmu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
telah lama kupendam perasaan itu
menunggu hatimu menyambut diriku
tak mengapa bagiku cintaimu pun adalah
bahagia untukku, bahagia untukku

ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimu
meski ku tunggu hingga ujung waktuku
dan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanya
dan izinkan aku memeluk dirimu kali ini saja
tuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanya
dan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejap saja