assalamualaikum ^_^

saya haziatul nadzirah binti zana rahim :D

selamat datang

Friday, 10 June 2011

ish!!!

hari ni aku dah kene mrh.kene mrh pasal pa,pasal laptop lah.akak aku tu ar.aku bukan usik pape pun kat lappy dy tuh,pastu tah pe bnd tah yg ade kat lappy dy tuh,dia salahkan aku.Perh!!!tak bole bla!!mmg aku sakit hati.aku tak usik pape dia tuduh aku..mmg angin aku naik lah..ape lagi,aku pun nangis jelah sbb aku tak usik pape dia main tuduh je aku yg buat..mmg aku sakit hati..lantak lah,peduli ape,bukan aku yg buat..THE END!!!!!:P

Thursday, 9 June 2011

Cinta Muka Buku

Imratul Najwa!! I admire you!!Kita sama age.. Want to be likeyoulah..wah!!dgn menggunakan youtube je bole jadi famous. kalau kite ade duit nanti nak jugak lah pergi kelas piano.Piano aje,guitar ta mao..susah :p By the najwa, gambateh!! smoge success in ur life!!!







Tuesday, 7 June 2011

Saya rindukan seseorang :')

When I am exausted, Lucky in my life
You come to me as if in a dream
When I sadly fall asleep, Lucky in my dream
You warmly hold me tight

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

When I want to cry, Lucky in my love
You look so cool in my imagination
When I feel depressed, Lucky in my world
You always hold me tight, as if in a dream

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

Everything is beautiful, I am so happy
I fill this lonley world with my wishes

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

Hari ini birthday kawan saya.Siapa?Tekalah. :p

Tak sangka yg aku akan wish dkt dia sempena hari jadi dia hari ni.Act dia lah ex boyfie aku.Aku ni sebenarnya tak bole nak berbaik dgn ex boyfie ataupun kawan selagi dia tak dtg minta mf dekat aku.Hati manusia kan lain lain atul,biase lah tuh.Er,aku cakap sorang sorang?mmg pon. :p Dah nama pun blogger kan,fhm2 jelah korang.Okay la,aku taktahu nak talk pasal ape lagi ni..Biase lah,aku manusia yg tak berape pandai nak luahkan something dekat korang..Bye..Saranghae ^_^

Boys Over Flowers

Lee Min Hoo !!

cerita in byk sedih lorh..byk sweet juge..Kite suke care junpyo lyn awek dy tuh,geum jandi..kite miss giler cerite ni.. >,<



Bilalah dapat guna handphone ni.


Budak cina kelas aq cakap kalau nak boleh dapat dekat Singapore..ish,tak ley jauh lagi ke?dahlah perlukan passport..ergh!Hampa!! :'(