assalamualaikum ^_^

saya haziatul nadzirah binti zana rahim :D

selamat datang

Thursday, 25 August 2011

Me??






* apa yang tak betul??? aku rasa aku tak talkactive.. yg lain semua ada. hahahaha :))

Sunday, 21 August 2011

hai hai hai

haaaaa hari ni atul post lg cerita baru.. kenal ain najiha ta? oh tak kenal ea.. kk, nak kenalkan dulu baru cerita pasal dia.. dia kakak angkat atul >,<


tp tu dulu,tp sekarang pun baru ptg td jadi balik adik angkat dia. hehehe :D
rindulah kat dia..
nak tengok ke face dia??? nak??? jap ea (:
     TADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
comel ea?? mmg pun.
k lorh,, nak tidur ni,,mengantok pulak.. nak mimpi si TUT!!!!!!!!
 hehe :D
Bye bye ^____^

Saturday, 20 August 2011

comel tak kitorang?? =D




hehehehe..ni adik adik atul ni..  best time ni.. on the way to PJ, university tunku abd rahman..
sume tu lower form, kecuali belakang tuh..
 hehe  =D

ape?? tujuan kitorng pergi sana???


ade pertandingan lah..
     pertandingan apa????

  • random words
  • random numbers
  • random alphabets  
and ape tah lupa lah....
                              
              okaylah, nanti atul update blog k,, my grandmother ade kat umah ni.. nak buke puase dkt gemencheh.. hahahahaha.. bye bye......................

hello there ^__________________^





هزمان روسلی

dia ni siapa tul?????????? penuh dengan tanda tanya ni....

  cepat story!!!!!!!

         
            LOL!!!!!!hey relaks lah. nak story la ni. cuba sabar sikit. lain lah kalau korang online dekat cyber cafe........

hah ni la kawan atul... comel tak nama dia??? hehehe (nak tengok pic dia,sorry tak boleh)


TIPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                                                        itu boyfriend kan.. cakap betul betul....


lorh,korang ni tak percaya pulak. betul lah. no time nak main main tau...

                       umm,,, dia lah yg dulu dulu dulu dulu boyfriend atul..  first love... hihihi...
  susah betul nak lupekan mamat i wooo!!! ish!!

tak mo lah story lagi,, tratatata   =D