assalamualaikum ^_^

saya haziatul nadzirah binti zana rahim :D

selamat datang

Saturday, 20 August 2011

hello there ^__________________^





هزمان روسلی

dia ni siapa tul?????????? penuh dengan tanda tanya ni....

  cepat story!!!!!!!

         
            LOL!!!!!!hey relaks lah. nak story la ni. cuba sabar sikit. lain lah kalau korang online dekat cyber cafe........

hah ni la kawan atul... comel tak nama dia??? hehehe (nak tengok pic dia,sorry tak boleh)


TIPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                                                        itu boyfriend kan.. cakap betul betul....


lorh,korang ni tak percaya pulak. betul lah. no time nak main main tau...

                       umm,,, dia lah yg dulu dulu dulu dulu boyfriend atul..  first love... hihihi...
  susah betul nak lupekan mamat i wooo!!! ish!!

tak mo lah story lagi,, tratatata   =D

No comments:

Post a Comment