assalamualaikum ^_^

saya haziatul nadzirah binti zana rahim :D

selamat datang

Saturday, 10 September 2011

bangang lak ai perangai...

tulah aku da cakap,,otak je pandai,,tp takder gune punye orang... engkau lak lebih2 skang an.. tah pape ar,,lebih baik mampos jelaa kau.. menyusahkan hidop.... eeeeeeeee! pi balik laa sekolah lame kau tu.. nasib baik aku nii manusia yg berhati perut... if tak,,mmg mcm2 aku buat kau sampaikan kau nk balik sekolah lame kau tu mintak tolong dgn member baik kau tu,,konon ea kawan baik laa sgt.. haakkk tuiii!!! pi mampos laaaa.. nak touching sampai lebih2.. Haaa skang ni memang dua2 salah.. takde sape yg tak salah skang..aku da ngaku aku salah... engkau tuu,,tah biler nak ngaku engkau also salah.... orang mcm kau mmg,,, everything kau  buat fikir kau betul semua... eee pelik siot....  ape nak jadi laaaa...

Friday, 9 September 2011

lalalala~~~~

aku cuba untuk tidak bermusuh,, tp engkau!!engkau tetap dgn diri kau tu...lantak kau ar.....TERBAIK~~~~

hati aku memang sakit lagi...

eeee tak pernah2 aku marah sampai mcm ni sekali dekat kwn2 sendiri.. ooo aku lupa,,dia bukan member aku lagi,,besides, dia yg putuskan hbgn..not me.. assalamualaikum!

sabar sabar...

ish,,sabar jelah.. byk2 la amik wuduk.. aku dah terlanjur kata,, jgn harap aku nak padam balik... fuh,,,sabar sabar......

engkau macam shiallah!

kenapa dgn aku today??? adalah seorang member ni, eh silap!!! ex member aku nii, perh!! sial siot perangai dia tuh!! dalam hal ni mmg dia yg salah, bukan aku.. 

bermulanya semua di facebook.. Apahal dia nak tulis mcm tu kat wall haku!! ingat aku takde perasaan ke?! suke hati nak panggil2 orang mcm tuu! sial lah.. mampus ah lu, puas hati dpt sumpah2 kau. kau baca nak cakap amin, pigida!! cakaplaa.. orang mcam kau, sapa nak kabulkan doa kau tuu!! rambut ber COLOUR2 gitu ingat mandi wajib kau sah!! go to hell laa people like you.. dikira engkau tu tak bersih lagi.. sengal!!!
ape,,? aku ni tadaa cantik... ye, memang aku tak cantik,tak cute everything bagai.. sebab aku mmg manusia yg tak sempurna.. engkau?! also tak sempurna..! gusi pun besar, muka pun mcm jantan,mkn gelojoh... muka pun tak cantik mcm aku.. nak ckp aku tak lawa..so what!!! tak cantik pun at least aku sedar diri,tak mcm kau..perasan cute.. oo please lah..

aduh,,kau ni mmg pikir kau tu perfect kan...
nak colour2 rambut tu,,pergilaa kedai,,ni buat sendiri, rambot pun dah capuk mcm muka sendiri... engkau nak f*** haku,,apahal.... eh kalau kau berani,ftf dgn aku lah..engkau tu kecik nak mampos!! aku sepak terajang kau,,perh!!! puas hati aku nii.... pi balik sch lame kau tu lah..... you are not my friends anymore.. p/s: engkau yg memutuskan hbgn ni dulu,bkn aku..elokla tu,,kau start dulu,,kau jgk yg mtk dulu... NICE LAH BABI!!
otak je pandai, tp buat benda tak elok... astaghfirullahalazim.... bertaubat lah..!
ASSALAMUALAIKUM!

Thursday, 8 September 2011

eeee ya ampun..hatiku berkata dia dia and dia....

mungkin ini memang jalan takdirku
mengagumi tanpa di cintai
tak mengapa bagiku asal kau pun bahagia
dengan hidupmu, dengan hidupmu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
telah lama kupendam perasaan itu
menunggu hatimu menyambut diriku
tak mengapa bagiku cintaimu pun adalah
bahagia untukku, bahagia untukku

ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimu
meski ku tunggu hingga ujung waktuku
dan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanya
dan izinkan aku memeluk dirimu kali ini saja
tuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanya
dan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejap saja

Thursday, 25 August 2011

Me??






* apa yang tak betul??? aku rasa aku tak talkactive.. yg lain semua ada. hahahaha :))

Sunday, 21 August 2011

hai hai hai

haaaaa hari ni atul post lg cerita baru.. kenal ain najiha ta? oh tak kenal ea.. kk, nak kenalkan dulu baru cerita pasal dia.. dia kakak angkat atul >,<


tp tu dulu,tp sekarang pun baru ptg td jadi balik adik angkat dia. hehehe :D
rindulah kat dia..
nak tengok ke face dia??? nak??? jap ea (:
     TADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
comel ea?? mmg pun.
k lorh,, nak tidur ni,,mengantok pulak.. nak mimpi si TUT!!!!!!!!
 hehe :D
Bye bye ^____^

Saturday, 20 August 2011

comel tak kitorang?? =D




hehehehe..ni adik adik atul ni..  best time ni.. on the way to PJ, university tunku abd rahman..
sume tu lower form, kecuali belakang tuh..
 hehe  =D

ape?? tujuan kitorng pergi sana???


ade pertandingan lah..
     pertandingan apa????

  • random words
  • random numbers
  • random alphabets  
and ape tah lupa lah....
                              
              okaylah, nanti atul update blog k,, my grandmother ade kat umah ni.. nak buke puase dkt gemencheh.. hahahahaha.. bye bye......................

hello there ^__________________^





هزمان روسلی

dia ni siapa tul?????????? penuh dengan tanda tanya ni....

  cepat story!!!!!!!

         
            LOL!!!!!!hey relaks lah. nak story la ni. cuba sabar sikit. lain lah kalau korang online dekat cyber cafe........

hah ni la kawan atul... comel tak nama dia??? hehehe (nak tengok pic dia,sorry tak boleh)


TIPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                                                        itu boyfriend kan.. cakap betul betul....


lorh,korang ni tak percaya pulak. betul lah. no time nak main main tau...

                       umm,,, dia lah yg dulu dulu dulu dulu boyfriend atul..  first love... hihihi...
  susah betul nak lupekan mamat i wooo!!! ish!!

tak mo lah story lagi,, tratatata   =D

Friday, 10 June 2011

ish!!!

hari ni aku dah kene mrh.kene mrh pasal pa,pasal laptop lah.akak aku tu ar.aku bukan usik pape pun kat lappy dy tuh,pastu tah pe bnd tah yg ade kat lappy dy tuh,dia salahkan aku.Perh!!!tak bole bla!!mmg aku sakit hati.aku tak usik pape dia tuduh aku..mmg angin aku naik lah..ape lagi,aku pun nangis jelah sbb aku tak usik pape dia main tuduh je aku yg buat..mmg aku sakit hati..lantak lah,peduli ape,bukan aku yg buat..THE END!!!!!:P

Thursday, 9 June 2011

Cinta Muka Buku

Imratul Najwa!! I admire you!!Kita sama age.. Want to be likeyoulah..wah!!dgn menggunakan youtube je bole jadi famous. kalau kite ade duit nanti nak jugak lah pergi kelas piano.Piano aje,guitar ta mao..susah :p By the najwa, gambateh!! smoge success in ur life!!!







Tuesday, 7 June 2011

Saya rindukan seseorang :')

When I am exausted, Lucky in my life
You come to me as if in a dream
When I sadly fall asleep, Lucky in my dream
You warmly hold me tight

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

When I want to cry, Lucky in my love
You look so cool in my imagination
When I feel depressed, Lucky in my world
You always hold me tight, as if in a dream

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

Everything is beautiful, I am so happy
I fill this lonley world with my wishes

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

Hari ini birthday kawan saya.Siapa?Tekalah. :p

Tak sangka yg aku akan wish dkt dia sempena hari jadi dia hari ni.Act dia lah ex boyfie aku.Aku ni sebenarnya tak bole nak berbaik dgn ex boyfie ataupun kawan selagi dia tak dtg minta mf dekat aku.Hati manusia kan lain lain atul,biase lah tuh.Er,aku cakap sorang sorang?mmg pon. :p Dah nama pun blogger kan,fhm2 jelah korang.Okay la,aku taktahu nak talk pasal ape lagi ni..Biase lah,aku manusia yg tak berape pandai nak luahkan something dekat korang..Bye..Saranghae ^_^

Boys Over Flowers

Lee Min Hoo !!

cerita in byk sedih lorh..byk sweet juge..Kite suke care junpyo lyn awek dy tuh,geum jandi..kite miss giler cerite ni.. >,<



Bilalah dapat guna handphone ni.


Budak cina kelas aq cakap kalau nak boleh dapat dekat Singapore..ish,tak ley jauh lagi ke?dahlah perlukan passport..ergh!Hampa!! :'(

Sunday, 22 May 2011

boleh tak kita buat BBQ lagi?

 <3 <3 <3

i hate you...

kalau dah tak suka kat kita tuh, bagi jelah tahu..tak suka betul lah dgn orang yg mcm ni..dah lah,aku pun sekarang dalam proses nak lupakan dia..wish me luck..hee;D

^_^

Bestfriends
haha..best giler time nih..by the way diorang mmg yg terbaik. i love you my friends ^-^