assalamualaikum ^_^

saya haziatul nadzirah binti zana rahim :D

selamat datang

Tuesday, 7 June 2011

Hari ini birthday kawan saya.Siapa?Tekalah. :p

Tak sangka yg aku akan wish dkt dia sempena hari jadi dia hari ni.Act dia lah ex boyfie aku.Aku ni sebenarnya tak bole nak berbaik dgn ex boyfie ataupun kawan selagi dia tak dtg minta mf dekat aku.Hati manusia kan lain lain atul,biase lah tuh.Er,aku cakap sorang sorang?mmg pon. :p Dah nama pun blogger kan,fhm2 jelah korang.Okay la,aku taktahu nak talk pasal ape lagi ni..Biase lah,aku manusia yg tak berape pandai nak luahkan something dekat korang..Bye..Saranghae ^_^

No comments:

Post a Comment